FEESTEN EN PARTIJEN

Gezellige feestlocatie in Emst: De Veluwse Wagen

De eetboerderij van camping De Veluwse Wagen is uitermate geschikt als u op zoek bent naar een feestlocatie in Emst. Hier kunt u terecht met een kleine of juist een grote groep voor iedere feestelijke gelegenheid binnen Gelderland. Of het nu gaat om een verjaardag, afscheidsfeest, bruiloft, reünie, jubileum, verenigingsuitje of bedrijfsfeest: onze locatie geeft u de ruimte om uw feest op de juiste manier te vieren.

Eindeloze mogelijkheden

Er is altijd wel een goede reden voor een feestje of partijtje. De eetboerderij van De Veluwse Wagen biedt ruimte tot wel 150 man en is daarom een perfecte feestlocatie in Emst en omstreken. Daarbij komt dat wij u uitgebreide mogelijkheden bieden als het aankomt op eten en drinken. Iedere bijeenkomst is immers anders. Wij denken dan ook graag met u mee om alles zo perfect mogelijk te laten verlopen.

Van tevoren nemen we samen met u uw specifieke wensen door. Wilt u bijvoorbeeld à la carte dineren of kiest u liever voor een warm of koud buffet? Moet er een mogelijkheid tot dansen zijn, wilt u een speech houden of een band laten spelen? Of zit u te denken aan een bijzondere aankleding? Graag maken wij uw wensen bespreekbaar en vergeten daarbij uiteraard uw budget niet. Zo maken we samen van elk feest een geslaagde aangelegenheid.

Laat uw avond slagen

Vier speciale feesten en partijen en boek een gezellige avond bij De Veluwse Wagen! Onze feestlocatie in Emst is door haar ligging zeer eenvoudig bereikbaar vanuit diverse plaatsen in Gelderland als Nunspeet, Apeldoorn en Deventer. Ons team staat te allen tijde klaar om er een geslaagde dag of avond van te maken. Hierbij kunnen we u al het werk uit handen nemen.

Voor vragen over onze eetboerderij kunt u ons bellen via 085-8882884 of het contactformulier invullen. Via deze weg kunt u eveneens meteen uw boeking maken.